Author Topic: SLAVE SELECTOR SOFTWARE  (Read 1734 times)

J.R.Hartley

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« on: November 05, 2021, 04:09:50 PM »
 :) Hi Guys hope you are all well.  :)
I recently downladed and installed the PJB SLAVE software with good results !

It was easy to install and indeed connect to the master unit !

However I have encountered problems when copying the CATALOGUE file to the slave unit I have tried several times to very carfully copy the MASTER CATALGUE folder to a usb stick and then transferred it to the slave and rescanned the music calogue on the slave unit.

Each time there seem to be a few tracks not playing - they display correctly and it takes a credit but does not play on the slave unit - if i then select it from the master it plays the track ?!

Any ideas would be most appreciated !?!

All the best for the coming season

JR   :)

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2258
    • Jukeblaster.com
Re: SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« Reply #1 on: November 07, 2021, 08:11:00 PM »
Hi JR, when you select a track on the salve, do you see the track in the playlist of the master?, or does it not put it in the playlist of the master?
Send us some crypto :-)
It helps us pay for the forum and new jukebox developments


Bitcoin
bc1qz9wd2ymdnjy3ge5h7fjlrdc2zt0grry0ugwwv4

Ethereum
0xC3bB19c7078055117f2481ACb81587d6Da343B0E

Doge
DGvvJZ6JNxcGtSSbgjaNE5zDe13YWwaPVE


J.R.Hartley

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
Re: SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« Reply #2 on: November 08, 2021, 12:42:03 PM »
 :) Hi Steve - when selected on the slave unit on certain albums it does not add it to the playlist on the master unit or the slave unit cheers !

Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2258
    • Jukeblaster.com
Re: SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« Reply #3 on: November 09, 2021, 09:19:47 AM »
Hmmm, this is a difficult one, I think I would start by making a list of the tracks that wont play and then have a look at the tracks for any similarities, check the filenames for any illegal characters, are they all  audio files or maybe ther are all videos ?.
Then I would have a look in the catalog data.xml file for any problems...
Send us some crypto :-)
It helps us pay for the forum and new jukebox developments


Bitcoin
bc1qz9wd2ymdnjy3ge5h7fjlrdc2zt0grry0ugwwv4

Ethereum
0xC3bB19c7078055117f2481ACb81587d6Da343B0E

Doge
DGvvJZ6JNxcGtSSbgjaNE5zDe13YWwaPVE


J.R.Hartley

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 17
Re: SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« Reply #4 on: November 14, 2021, 03:40:49 PM »
 :)
Hi all - thanks for the advice Steve.

So I have solved the problem.

I have done 2 things

1) I installed the SLAVE software on a box with a copy of pub jukebox already on the unit - it was de activated but I have now un-installed as well - in case it was causing some kind of confilct.

2) I have gone over my music library and brought a lot of tracks out of extra folders within other folders !

I then rescanned the music library on the master and copied via usb stick again to the slave unit

This has solved my problem I am not sure if it was the first or second thing that cured the fault either way all tracks now select from the master or slave unit and my music library now has a better structure

Thanks all the best for Xmas  :) :)

J.R.



Steve

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2258
    • Jukeblaster.com
Re: SLAVE SELECTOR SOFTWARE
« Reply #5 on: November 14, 2021, 07:31:23 PM »
Glad you got it sorted JR, this post may help someone else too  :D

Merry Xmas  :)
Send us some crypto :-)
It helps us pay for the forum and new jukebox developments


Bitcoin
bc1qz9wd2ymdnjy3ge5h7fjlrdc2zt0grry0ugwwv4

Ethereum
0xC3bB19c7078055117f2481ACb81587d6Da343B0E

Doge
DGvvJZ6JNxcGtSSbgjaNE5zDe13YWwaPVE